Elke offerte is op maat gemaakt. Geen geautomatiseerd systeem, maar persoonlijke aandacht; daar draait het om bij de Oesterkrakers! Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Mijn streven is om te zorgen dat jouw wensen worden uitgevoerd. Deze offerte wordt dus geheel naar jouw wens opgemaakt. Zodra de offerte is gemaakt wordt jouw datum vier weken gereserveerd. Als de offerte helemaal in orde is stuur je mij een e-mail of WhatsApp voor de bevestiging en is jouw boeking definitief.

Elke offerte wordt op maat voor jou gemaakt!

Een vraag die ik veel krijg is: “Hoeveel oesters heb ik nodig?” Nou, er zijn mensen die twee oesters eten, er zijn mensen die geen oesters eten (echt waar, ze bestaan!) en er zijn altijd mensen die er (veel) meer dan twee eten. Tot slot is er een groep die ik weet te overtuigen dat oesters de moeite waard zijn om in ieder geval te proeven. Daarom houd ik als berekening ik altijd twee oesters per persoon aan.

Mijn jarenlange ervaring heeft mij geleerd dat deze berekening in 95% van alle feesten perfect uit komt. Mocht jezelf nou het idee hebben meer of minder oesters nodig te hebben (ik hanteer een minimum van 100 oesters) vermeldt dit dan even bij de opmerkingen. Dan houd ik daar rekening mee tijdens het maken van jouw offerte.

Als ‘huis oester’ serveer ik de Fine de Claire van het oesterhuis Fonteneau (Île d’Oléron, Frankrijk), maar uiteraard is dat niet de enige oester. Ben je geïnteresseerd in de andere oesters in mijn assortiment (bijv. Zeeuwse Creuse, Gillardeau, Speciale Geay) laat dit dan ook even weten bij de opmerkingen!

Mijn prijs ontvang je in de offerte. Deze prijs staat vast! Er zullen er nooit extra kosten in rekening worden gebracht dan vermeld in de offerte. Erewoord!

Binnen een straal van 10 kilometer van Alphen aan den Rijn zal ik geen reiskosten in rekening brengen. Daar buiten reken ik € 0,45 ex btw per kilometer (€ 0,60 ex btw indien de Grote Oesterbar is geboekt). Deze kilometers bereken ik door middel van Google Maps vanaf Oesterkrakers HQ in Alphen aan den Rijn tot bestemming en v.v. Ook eventuele parkeerkosten zullen worden doorberekend.