fbpx

Wij maken speciaal voor jou een op maat gemaakte offerte. Het maakt niet uit wat voor soort feest of evenement. Je ontvangt binnen 48 uur een vrijblijvende offerte.
Wij streven er naar om te zorgen dat jouw wensen worden uitgevoerd. Deze offerte wordt geheel naar jouw wens opgemaakt. Zodra de offerte is gemaakt, reserveren wij de datum van uw feest. Indien je met de offerte en de voorwaarden akkoord gaat ontvangen wij graag per e-mail of WhatsApp jouw bevestiging.

Elke offerte wordt op maat voor u gemaakt!

Het aantal oesters is afhankelijk van drie factoren: de duur van het feest, het aantal bezoekers en het budget. Wij kraken gemiddeld 100 oester per uur. Dit is tevens onze minimale afname. Wij houden rekening met 2 oesters per persoon, er zijn gasten die er 2 eten, er zijn gasten die er geen eten en er zijn gasten die er (veel) meer dan 2 eten. En tot slot is er een groep die wij weten te overtuigen dat oesters de moeite waard zijn om in ieder geval te proeven.

Onze prijzen ontvangt je in de offerte. Tevens zullen er nooit extra kosten in rekening worden gebracht dan vermeld in de offerte.

Binnen een straal van 10 kilometer van Alphen aan den Rijn zullen geen reiskosten in rekening gebracht worden. Daar buiten rekenen wij € 0,35 per kilometer (€ 0,50 indien de Oesterbar is geboekt). Deze kilometers berekenen wij door middel van Google Maps.