Jullie zeggen ‘Ja, ik wil’ tegen elkaar en dat speciale moment vieren jullie op de perfecte trouwlocatie met lekker eten, drinken en leuke mensen.

Toch willen jullie  de gasten (en zeker ook jullie zelf) tijdens de bruiloft nog op iets extra’s trakteren, iets speciaals.

Ooit eens gedacht aan het inhuren van een oesterman? Jullie krijgen dan een oesterman op tijdens bruiloft die met verse oesters, een lach op het gezicht en met veel plezier de feestvreugde verhoogt.

Jullie bruiloft wordt het feest der feesten!

Oesters zijn altijd een succes op een bruiloft. Oesters zijn spannend en lekker tegelijkertijd. Ik loop tussen de gasten door en kraak voor hun ogen de oesters vers open. Vertel leuke weetjes over de oesters en begeleid de ‘oyster-virgin’ in het eten de eerste oester. Naast een lekker hapje is dit ook absolute entertainment. Het levert zeker hele mooie gesprekken tussen de gasten op, werkt 100% sfeer verhogend en kost niet meer dan de prijs van twee kwaliteitsbitterballen!

“Die bitterbal tijdens jullie bruiloft vorig jaar was echt lekker! Daar denk ik nog regelmatig aan terug!” is iets wat je nooit zul horen.

Hoe gaat het in z’n werk? Je huurt mij gewoon in, zelfs als jullie de  catering al hebben geregeld. Jullie laten het cateringbedrijf gewoon weten dat jullie ook een oesterman op het feest hebben uitgenodigd. Dit is geen enkel probleem!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op voor meer informatie.