Oesters geven jouw feest, bruiloft of evenement net even dat tikje extra. Oesters zijn lekker en spannend tegelijkertijd.

Als Oesterkraker voel ik mij thuis op elk soort feest: bruiloft, netwerkborrel, studentenfeest, jubilaris, verjaardag, beurs,… Gekleed in mijn bruin lederen schort, gewapend met het oestermes en maliënkolder handschoen verzorg ik voor jouw gasten een ware beleving. Want oesters eten is een beleving.

Iedereen heeft er zin in. Er heerst gezelligheid. En dan… oesters!

Met mijn jarenlange ervaring mag ik mijzelf wel een echte vakman noemen. Een vakman die met passie jou en jouw gasten alles kan vertellen over de oesters en alle mythes die zij met zich mee brengen, zonder daarmee op de voorgrond te treden. Als oesterman doe ik de ware oesterliefhebber genieten van deze zilte zaligheid, maar begeleid ik ook de nieuweling – de ‘oyster-virgin’ –  met zijn of haar eerste oester. Het zal niet de eerste keer zijn dat hierdoor een nieuwe oesterliefhebber wordt geboren.

Ik meng mij tussen de gasten en kraakt ter plekke de verse oesters open. Een vleugje limoen of vers gemalen peper? Drupje Tabasco of een lekker “toetje” met echte Zeeuwse wodka? Geen probleem! De oesterman is als het ware een wandelende oesterbar en ik zal er voor zorgen dat jouw gasten niets te kort komen in deze oesterervaring.

En de prijs? Die zal je nog reuze mee vallen… Voor de prijs van twee kwaliteitsbitterballen serveer ik jouw gasten ook een heerlijke oester!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op voor meer informatie.