Als oesterman loop ik over het algemeen tussen de gasten rond met emmers vol heerlijke oesters, maar er is meer mogelijk!

Wat denk je van mijn Grote Oesterbar? Bij de Grote Oesterbar waan je jezelf heel even op het mooie eilandje Île d’Oléon; vlak voor de kust van Charante Maritime (Frankrijk) . Met de grote seinvlaggen, netten, oude stormlampen en vooral de zilte geur van de oceaan nemen je mee naar hét oesterparadijs van Frankrijk.

Voorzien van zonnepanelen en grote accu’s is de oesterbar 100% selfsupporting en overal inzetbaar!

Wellicht herken je de Grote Oesterbar van de vele festivals, markten en andere evenementen waar deze stoere bar met grote regelmaat te vinden is, maar deze is ook gewoon in te huren. De grote trend op dit moment is een feest organiseren in festivalstijl en daar voelt deze Oesterbar zich als een vis… oester in het water!

Deze oesterbar is overal in te zetten. Voorzien van zonnepanelen en grote accu’s is de oesterbar niet alleen duurzaam, maar ook 100% selfsupporting. Het voordeel hiervan is dat de bar overal neergezet kan worden. Ook op plekken waar de elektriciteitsvoorziening moeilijk of zelfs onmogelijk is!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op voor meer informatie.